Kouran metsästysseura ry

Kaurispukin kevätjahti kielletty ja haittalintujen peltojahti päättyi tältä vuodelta

Aikaisemmassa tiedotteessa mainitun mukaisesti kaurispukin kevätjahti on tänä vuonna kielletty. Johtokunta on useamman kerran asiasta keskustellut ja kuunnellut herkällä korvalla myös jäsenistön näkemyksiä. Päätös säilyi muuttumattomana; pukkijahti jää seuran alueella tältä keväältä väliin. Jahtimuoto on hieno ja päätös varmasti harmittaa osaa jäsenistä. Tällä ratkaisulla pyritään kuitenkin vahvistamaan kantaa niin, että tulevina vuosina metsästettävää riittää sekä syys-talvikaudelle että keväälle.

Haittalintujen poikkeusluvan mukainen jahti peltoalueilla on päättynyt, mutta luvassa määritettyjen tilakeskusten alueella jahti jatkuu. Kannustamme käyttämään poikkeuslupaa mielenkiintoiseen jahtimuotoon, samalla tulee tehtyä riistanhoitotyötä ja autettua tilallisia. Muistakaa tehdä saalisilmoitus sekä ilmoittaa pisteet myös haittalintukilpailuun.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.