Kouran metsästysseura ry

Hirviradan harjoitusammunnat

Kesän 2022 harjoitusammunnat hirviradalla on saatu käyntiin. Harjoittelemaan pääsee joka keskiviikko klo 18.00 aina 6.7.2022 saakka. Ilmoittautuminen klo 19.00 mennessä paikan päällä. Harjoitukset ovat auki kaikille halukkaille. Harjoitella voi myös 13.7. alkaen RHY:n merkkiammuntojen jälkeen.

Maksut:

  • Kouran MS jäsen: 10 eur / kausi tai 2 eur / kierros
  • Muut: 20 eur / kausi tai 4 eur / kierros

Maksu paikanpäällä, kortilla tai MobilePaylla, käteinen hätätilanteessa – vaihtorahaa ei voida luvata.

Koko kauden kattavan harjoitusmaksun voit maksaa myös MobilePaylla numerolla 52 343, viestiksi ”Ratamaksu, vuosi 22”. Sovelluksesta löytyvä tosite maksusta toimii kausikorttina. Voit käyttää myös alla olevaa QR-koodia, joka toimii myös klikattaessa maksulinkkinä – syötät vain oikean summan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.