Kouran metsästysseura ry

Jouluterveiset johtokunnalta

Vaikka kuluva metsästyskausi ei ole vielä päättynyt, vuosi 2021 lähenee loppuaan. Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta kaikkia seuran jäseniä, metsästysharrastuksen mahdollistavia maanomistajia, alueen asukkaita ja muita yhteistyössä olleita tahoja.

Toivottavasti vuosi 2022 on sellainen, että kyläpeijaiset pystytään järjestämään, niin voimme kiittää maanomistajia ja alueen asukkaita myös kasvokkain.

Seuran alueelta on saatu myös saalista. Kaikki seuran alueelle haetut hirviluvat on käytetty. Pienempien hirvieläinten osalta kausi jatkuu vielä, mutta tähänastinen pyynti on ollut tuloksekasta. OmaRiista-palveluun on kertynyt kiitettävä määrä ilmoituksia alueelta saadusta pienriistasta, niin jäniseläinten, lintujen kuin pienpetojen osalta.

Toivomme jäsenistön kuitenkin tekevän saalisilmoituksen myös seuralle täällä, sillä OmaRiista-palveluun tehdyt pienriistasaalisilmoituksista välittyy meille vain yhteenveto. Vuoden 2022 alkupuolella seuran oman saalisilmoituksen voi tehdä myös paperisena, kunhan vain lomakkeet saadaan vietyä Pahkamajalle. Muistutamme vielä, että seuran oman saalisilmoituksen täyttäneiden kesken arvotaan metsästyskauden päätyttyä metsästysaiheisia tuotteita, mm. lähettävä riistakamera ja metsästyspuukko.

Annetaan seuran alueella metsäneläville myös joulurauha jouluaatosta aina tapaninpäivän aamuun saakka. Myös ampumarata on tällöin suljettu.

Hyvää ja rauhallista joulua sekä loistokasta uutta vuotta 2022!

-Kouran metsästysseuran johtokunta

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.